Om Conclean

Så skapades en

framgångssaga

När två driftiga och nytänkande människor möts kan något bra växa fram. Precis så börjar Concleans historia.

Det här är nämligen berättelsen om två före detta konkurrenter som nu har skapat ett riktigt framgångsrikt bolag tillsammans. Kim Åkerwall och Göran Edqvist var anställda på varsitt konkurrerande företag. Men när chansen kom tog de den. Tillsammans.

Anrika tyska Graf sökte det bolag som var lämpat att introducera deras produkter på den svenska marknaden. Efter att ha utvärderat flera stora och väletablerade bolag föll valet på Conclean. Helt enkelt för att Conclean uppfyllde deras enormt högt ställda krav på att alltid erbjuda individuella lösningar med kunden i fokus. Conclean kunde erbjuda något mer än att bara sälja Grafs produkter. Personliga och nära relationer. Hållbart och långsiktigt tänkande.

Tillsammans har Göran och Kim mer än 20 års erfarenhet av enskilda avlopp och vattenrening. Det betyder erfarenhet och stabilitet. Dessutom visar ensamrätten på att sälja Grafs produkter i Sverige att ingen annan kan göra det som Conclean.

Tillsammans har Göran och Kim mer än 20 års erfarenhet av enskilda avlopp och vattenrening.

Conclean erbjuder marknadens bredaste sortiment av kvalitetsprodukter för enskilt avlopp. Conclean ligger i Norrköping, med säljkontor i Örebro och centrallager i Kungsör. Våra återförsäljare och samarbetspartners finns över hela Sverige, från norr till söder.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter att använda webbplatsen accepterar du samtidigt att cookies används. Mer information