Information för dig som är

samarbetspartner

Vi är glada och stolta över att du vill arbeta tillsammans med oss på Conclean. På denna sida samlar vi information som kan vara relevant för dig som jobbar med våra produkter. Är det något du saknar eller har frågor om, är du alltid välkommen att kontakta oss.

Hos Conclean hittar du marknadens bredaste sortiment med endast noggrant utvalda kvalitetsprodukter, anpassade för vårt nordiska klimat och höga miljökrav. Det viktiga för kunden – att allt ska fungera, är också det viktigaste för oss. Därför ställer Conclean höga krav på dig som återförsäljare, både när det gäller miljö och kvalitet. Vi förutsätter också att du delar våra värderingar och mål kring vad vi som leverantör av reningsverk ska kunna erbjuda – nämligen kundfokuserade och högkvalitativa lösningar för enskilt avlopp. Vi arbetar med hållbara alternativ och tar ett helhetsansvar i allt från planering och leverans till driftsäkerhet och serviceavtal.

Att samarbeta med Conclean ska vara smidigt. Därför har vi skapat en dokumentbank där du kan hitta du det mesta du behöver när det gäller tekniska specifikationer, manualer och servicedokument.

Letar du efter manualer, broschyrer eller teknisk data?

Gå till dokumentbank
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter att använda webbplatsen accepterar du samtidigt att cookies används. Mer information