Liljegrens Entreprenad AB

Liljegrens Entreprenad AB

Adress

Postvägen 16
362 40 Konga

Telefon

0477-55490

Webb

http://www.liljegrens.nu

E-post

info@liljegrens.nu

Övrig information

Liljegrens Entreprenad AB startades 1947 av Karl Liljegren och hans söner Kjell och Arne Liljegren. Då hette företaget Örmo marmorprodukter AB, där det tillverkades badkar och skottkärror. Därefter bytte det namn till Grus och betong AB, då övergick man till att krossa grus och betong. År 1975 tog barnbarnen och bröderna Torsten och Bengt Liljegren över verksamheten. De köpte några grävmaskiner och började utföra markarbeten, det var då företaget fick namnet Liljegrens Entreprenad AB. Idag finns det en stor maskinpark som passar till alla slags entreprenadarbeten och drivs av fjärde generationen Jim Liljegren Dahlberg och Peter Liljegren, tillsammans med 40 anställda.

Vi är noga med att alltid sätta kunden i centrum och tack vare vår erfarenhet och kunniga personal kan vi utföra prisvärda kvalitetsarbeten.

Liljegrens Entreprenad AB vänder sig till såväl bygg-och entreprenadföretag som till kommuner, landsting och privatpersoner.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter att använda webbplatsen accepterar du samtidigt att cookies används. Mer information